Zwemschool Vilt

Sauna Vilt verzorgt ook zwemlessen voor kinderen.
Inschrijven is mogelijk vanaf 3,5 jaar. De lessen worden gegeven in het zwembad van Sauna Vilt tijdens uren dat de sauna voor het overige publiek gesloten is. We geven privé-les, dat wil zeggen twee kinderen, één instructrice. De duur van de opleiding is uiteraard afhankelijk van het talent van het kind.

De kinderen kunnen lessen van een half uur volgen op de maandag namiddag van 15.30 uur tot 20.00 uur en/of op de zaterdag van 08.30 uur tot 15.00 uur.

Dat we uitstekende resultaten  boeken blijkt wel uit onze beoordelingen van de Nederlandse Raad voor Zwemdiploma's (NRZ), die tevens toezicht houdt op het afzwemmen in Nederland.
Zwemschool Vilt is officieel erkend door het NRZ en werkt volgens de laatste nieuwe ABC-methode van de Koninklijke-Nederlandse Zwem Bond.

We werken met gedreven en ervaren instructrices die ieder kind individueel behandelen. Op het moment dat de kinderen alle basiselementen van het zwemmen voldoende onder de knie hebben nemen we ze mee naar het grote bad. Daar worden de kinderen voorbereid op het uiteindelijke eindexamen.

Voor inschrijvingen van uw kind of eventuele vragen svp altijd per mail, info@saunavilt.nl